keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja vanhat kujeet :)

Loppuvuosi meni pitkälti Santran kanssa homehommia treenatessa. Kaksi lähijaksoa koulua on takana ja on se vaan mielenkiintoista hommaa. Ihan ilman ongelmia ei olla kuitenkaan selvitty, kun yhdessä treenissä Santran päähän kaatu lauta just kun se oli ottamassa palikkaa maasta. Tämän seurauksena se sitten väisteli palokoita jonkin aikaa ja niistä piti leikin avulla tehdä taas tosi kivoja. Yläpiilot on Santralle vielä vähän vaikeita, koska se ei oikein tohi nousta tavoittelemaan palikkaa peläten kai että jotain rysähtää päähän. Oon nyt otattanu sillä leluja ylhäältä ja piilottanu palikoita vähän helpompiin paikkoihin, jotta nostamiseen tulisi varmuutta.

Viime kerran treenit sujuivat onneksi tosi mukavasti. Oli liikuntasali missä oli 5 piiloa joista yksi jäi löytämättä. Sitten vielä pieni vessa missä oli kaksi piiloa ja nekin löytyi mukavasti. Homeiden vastapainoksi ollaan ajeltu potkurilla n. 2-3 lenkkiä viikossa. Tuossa ennen joulua Santra kisusi Parisin kanssa jäällä ja siinä rytäkässä sitten loukkasi vas. etujalan. Viikon verran se ontui jalkaa aina kun vähän enemmän rasittui ja olikin siitä syystä kevyemmällä käytöllä. Nyt ollaan päästy jo potkuttelemaan taas ja tekemään homejuttujakin. Tokossa on ollut vähän hiljaiseloa, mutta kaikesta huolimatta ilmoitin meidät tokokisoihin 14.1. Kannukseen. Sattui sopivasti iltakisat kouluviikolle niin ajattelin käydä täräyttämässä :) Tänään kävin läpi avoimen luokan liikkeet ja tosi kivasti Santra toimi. Ei ilmenny suuria ongelmakohtia. Nyt ajattelin vain vähän hioa kapulan luovutusta, kaukoja ja eteentuloa ennen maanantaita. Ehkä myös vähän viritellä seuraamista :) Maltilla kuitenkin. Hyvällä mielellä mennään.

Paris on keskittyny lähinnä urheiluun hiihdon ja potkuttelun merkeissä. Tokossa ollaan hierottu seuraamista, jääviä ja hyppyä. Jäävistä seisominen on vielä hyvinki työn alla. Kestoa pitää vielä treenata niin eiköhän senkin kanssa vielä tokokisat korkata.

Sunnuntaina lähdetään Santran kanssa tämän vuoden ensimmäiselle lähijaksolle. Kouluviikon jälkeen aletaankin rauhoittumaan ja odottelemaan pikku-ukkelin maailmaan tuloa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti