sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kisoihin valmistautumista

Kisapäivä lähenee ja jännitys kasvaa. Saatiin loppuviikosta varmistus koepaikasta ja nyt on ollut sitten ilmassa jännitystä ja paniikinomaista treenausta :) Tiistaina tehtiin kokonainen koesuoritus ja voin kertoa, että huonosti meni. Minä jännitin kauheesti ja se tekeminen oli aika pakkopullaa. Santra ei pitänyt juuri kontaktia lainkaan ja tuntu että kaikki menee huonosti. Ja siitäkös se pinna sitten kiristy edelleen! Tästä päivän suorituksesta on tulossa videonpätkää kuhan saan ne jollain konstilla koneelle. Estehypyn treenaminen me aloitettiin tuolloin tiistaina. Ja ne jotka tässä kohtaa miettii, että eikö ois kannattanu vähän aikaisemmin aloittaa harjottelu, niin vastaus on KYLLÄ! Santra ei meinannut irrota hypylle ensiksi millään. Heittelin patukkaa esteen yli ja sanoin HYPPY. Sitten vein patukan esteen taakse ja HYPPY siitä sitten vaikeutettiin että ensin HYPPY ja sitten palkka tänään meidän kenraaliharjoituksissa hyppy meni hyvin ja otin seisomisen kanssa. Vähän turhan vauhdikasta tahtia viikon sisällä, että torstaina nähdään miten se tosipaikan tullen sujuu. Perjantaina otettiin pikku treenit jotka äiti tallensi nauhalle. Materiaali tulossa. Santra oli perjantaina ihan super! Se oli niin innossaan ja niin olin minäkin. Ite en turhaa jännittänyt ja homma oli hauskaa niinku sen kuuluisikin olla. Harjoteltiin pikkupätkiä seuraamisia ja luoksetuloa+jäävät.
Tänään sunnuntaina oli viimeiset treenit ennen kisoja ja hyvä maku jäi suuhun. Otin hypyn ja luoksetulon muutaman kerran. Kummastakaan ei mainittavaa. Lopuksi otin palkinnoksi molemmilla koirilla agilityä. Pikku Pariski tykitteli putkea ja pientä hyppyä oikein vauhdikkaasti :) Jäsen P on ollut muutenkin toimelias pikkukoira. Tokoiltu ollaan lyhyitä pätkiä aina silloin kun Santrankin kanssa. Niistä treeneistä ei kummempaa kerrottavaa. Jussi on opettanu sen hienosti menemään maahan käsimerkistä.
Minä jatkan youtubesta tokovideoiden katsomista ja yritän tsempata itseäni torstaita varten. Näihin kuviin näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti