perjantai 20. toukokuuta 2011

Touhukas aamu

Aamulla käytiin Santran kanssa juoksemassa vähän reilu puolituntia. Oli aika lämmin ja aurinkoinen keli, niin Santrasta ei ollu kauheesti apuja mikä toisaalta on ihan hyväkin minun kunnon kohotuksen kannalta :) Sitten koiran vaihto. Parisin kanssa käytiin puolen tunnin kävelylenkki ja käytiin tutustumassa vähän Oulujokeen. Kauheesti sitä ois kiinnostanu se vesi ja kävikin jo sen verran syvällä, että maha kastu.

Lopuksi otin molemmilla koirilla tottista. Santran kans otettiin käännöksiä ja luoksetuloa. Seuraamisessa oli vire oikein mallikas ja paikkakin näytti omaan silmään hyvältä. Jäi hyvä fiilis. Luoksetulossa oon yrittäny ottaa ns. vauhtiluoksetuloja ja heittää patukan sitten mun jalkojen välistä. Se on tästä touhusta ehkä vähän ihmeissään ja alko muutaman kerran jälkeen jo vähän hidastelemaan. Täytyy miettiä onko tämä meille sopiva vai mietinkö jonku muun konstin treenaamaan sitä vauhtia. Ihan lopuksi otin Santran kans yhden noudon. Tein sen uudella isommalla kapulalla ja ei voi muuta sanoa ku JEE! Santra haki ja toi sen eteen ja piti niin kauan suussa että sanoin irti. Yritän saada noudosta tulevaisuudessa kuvamatskua.

Parisin kans treenattiin pikku pätkiä seuraamista ja jääviä. Seuraaminen näyttää kivalta. Nyt pitäs vaan saada sitä imutusta vähemmäksi. Käytän aina hetken kättä ylhäällä ja taas makkaraa suuhun. Pitää vähän pidentää aikaa minkä käsi on ylhäällä. Jäävät meni ihan ok. Seisomisessa tuli ekalla kerralla muutama tipuaskel. En palkannu tästä vaan otin uudestaan. Istuminen ok. Maahanmeno menee jo ilman käsiavustusta. Jussi oli minun koulupäivien aikana treenannu sitä niin ahkerasti! Kauheen nopee se maahanmeno ei oo. Semmonen ihan ok. En tiiä teenkö tässä nyt virheen kun palkkaan sitä siitä... En oo osannu oikeen kummallekkaan opettaa nopeita maahanmenoja ilman käsiavustusta. Vinkkejä otetaan vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti