maanantai 9. toukokuuta 2011

Tottistreenit Suomussalmella 8.5

Äitienpäiväaamu vietettiin tokoilun merkeissä Suomussalmella. Molemmat koirat olivat mukana ja treenikavereina oli Hanna Daran ja Lyydian kanssa sekä Martta Kumman ja Miinan kanssa. Parisin kanssa otin aluksi paikallaoloa ja luoksetuloa. Paikallaolossa se jäi istumaan nätisti, mutta minun tehdessä harhautusliikkeitä Paris nytkähteli ja oli lähtövalmiina koko ajan. Huomasi että on muutaman kerran otettu paikallaolosta luoksetuloa vaikka sitä on kyllä pyritty välttämään just tämän ennakoinnin takia. Luoksetulot oli vauhtisellaisia ja ahnaasti se pyrki minun perään.

Santran kanssa otettiin seuraamista ja Martta toimi liikkurina. Kentälle mennessä Santra oli hyvässä vireessä ja hanakasti hyppi vasten ja repi patukkaa. Seuraamisessa meinasi edistää välillä ja minäki palkkasin sen muutaman kerran heittämällä patukan eteenpäin mikä ei ainakaan auttanut asiaa. Muutamien vasemmalle tapahtuvien käännöksien avulla paikkakin parani ja Santra teki yhden loistavan käännöksen vasemmalle ja me lopetettiin siihen. Takapään käyttöharjoitukset on alkanu tuottaa tulosta. Niitähän me ei olla tehty vasta ku jonku kuukauden verran. Lopuksi otettiin ryhmässä paikkamakuuta. Se meni ihan hyvin. Santralla sais olla vähän sukkelampi maahanmeno ja sivulle tulo. Näitä täytyy siis treenata. Tällä viikolla meillä alkaa Oulussa ohjatut tokotreenit tiistaisin ja torstaisin. Tänä tiistaina me ei päästä, mutta torstaina mennään. Vähän jännittää ku en oo ku yhdesti ollu ohjatussa toko treenissä ja siitä jäi huonot fiilikset. Innolla kuitenkin odotan torstaita :)

Iltapäivällä Jussi harjoitteli Parisin kanssa noutoa variksilla ja se meni oikein mallikkaasti. Parisin noutotreeneistä yritän laittaa tänne videota jos osaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti